2019-03-26 15:57:36• hírek • Bede Emőke

Oldalára dőlt egy teherautó a nagykárolyi körgyűrű körforgalmában - Helyszíni képek

Nem mindennapi események színhelye volt kedd délután a nagykárolyi körgyűrű: egy teherautó fölborult, teljesen elzárva ezzel a körforgalmat.

A 15 óra 20 perckor befutó segélyhívás nyomán két tűzoltóautó és egy SMURD-rohammentő vonult ki a helyszínre. Előbbiekre a potenciális üzemanyagszivárgás, utóbbiakra pedig az esetleges sebesültek miatt volt szükség. Mire az egységek megérkeztek a körforgalomhoz, a sofőr és a kamion másik utasa már kimászott a felborult járműből, szerencséjükre kisebb sérülésekkel megúszták a kellemesnek nagy jóindulattal sem nevezhető kalandot. MIndketten visszautasították a kórházba szállítást.


A tűzoltók mindeközben lekapcsolták a teherautó akkumulátorát a rövidzárlatok elkerülése érdekében, az úttestről pedig eltávolították a kiszivárgott üzemanyagot. Az elsődleges rendőrségi vizsgálatok szerint a teherautó sofőrje túl gyorsan szeretett volna túljutni a körforgalmon, ennek okán elvesztett irányítását a faanyagot szállító jármű felett. A nyomozás tovább zajlik a baleset pontosabb körülményeinek megállapítása érdekében.







 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: